38548e55 2d36 4118 817e 55f3273bfcc8 2a932c02 a797 4270 ae63 35409d6bc746 removebg preview  4ccb7708 0a57 44f0 87a3 37756a8033ce 
9fe3faf0 53f8 4881 b744 6d2c51bb9503 removebg preview 1  e1868a53 1ac6 485e 9973 3edfd9197e98 removebg preview 1   62fe3636 8e22 426d 9021 468bd878a3a6 removebg preview
9b058892 06c4 4902 af9e c26bd8b872f9 cc58257b 30cb 41ce 9629 cd5537d10788 pametni uredi 
specijalizirana oprema    
 38548e55 2d36 4118 817e 55f3273bfcc8 2a932c02 a797 4270 ae63 35409d6bc746 removebg preview  4ccb7708 0a57 44f0 87a3 37756a8033ce 
9fe3faf0 53f8 4881 b744 6d2c51bb9503 removebg preview 1  e1868a53 1ac6 485e 9973 3edfd9197e98 removebg preview 1   62fe3636 8e22 426d 9021 468bd878a3a6 removebg preview
9b058892 06c4 4902 af9e c26bd8b872f9 cc58257b 30cb 41ce 9629 cd5537d10788 pametni uredi 
specijalizirana oprema    

За Dahua Security

Максипринт Компјутери ЛТД е авторизиран дистрибутер на кинескиот производител Dahua Security. Dahua е еден од најдобрите производители од Кина за Видео Надзор, Аларми, Контрола на пристап и Домофонија и Видеофонија. Нивните производи се со одличен квалитет, лесни за монтажа и доверливи.

Повеќе за Dahua Security

Максипринт Компјутери ЛТД е авторизиран дистрибутер на кинескиот производител Dahua Security. Dahua е еден од најдобрите производители од Кина за Видео Надзор, Аларми, Контрола на пристап и Домофонија и Видеофонија. Нивните производи се со одличен квалитет, лесни за монтажа и доверливи. 
avtorizirandistributermk.png

За Максипринт

Максипринт Компјутери ЛТД е лиценцирана фирма за вршење работи во област на Техничкото Обезбедување. Вршиме монтажа на опрема за видео надзор, алармни системи, домофонија, видеофонија, контрола на пристап и системи за евиденција на работно време. Максипринт исто така врши сервис и одржување на споменетата опрема. Лиценцирана компанија од ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ за монтажа и одржување на опрема за Противпожарни системи.

Контакт

Адреса: Булевар Туристичка 4

Телефон: +38946262500

Е-Пошта: prodazba@maksiprint.com.mk

 

Пребарување