За Нас

Максипринт Компјутери - фирма која ви нуди нешто кое е од непроценливо значење. Онаа фирма која се основа со приватен капитал и 3 вработени во 1992 година денес е фирма со 8 вработени(калификувани лица и менаџерски тим кои се задолжени за разни сегменти во процесот на водење на бизнисот), благодарејќи на никој друг-освен на вас, нашите верни и лојални клиенти. Денес сме една од водечките ИТ фирми и имаме за цел да ве обезбедиме вас само со најдоброто од индустријата. Покрај големите Македонски фирми и владини организации ние продаваме и на крајните корисници. Ние ви нудиме дел од светски познатите фирми и нивните производи за обезбедување на вашиот дом, канцеларија, фирма, продавница, и сл, прозиводи кои се всушност најпотребните нешта дури и во иднината што доаѓа. Сфаќаме дека задоволувањето на потребите кое ги нуди новото време-време на информатичко опшество и наоѓањето на вистински систем за безбедност е од многу суштинско значење за вас и оттаму ние ви го обезбедуваме најдоброто со најразумни цени. Почнувајќи од продажба и сервис на компјутерска опрема, едноставни аларми против натрапници во домот до високо кориснички надзор системи опремени со камери за надзор , проектирање и изведба на информациони системи, , проектирање и изведба на алармни системи, системи за видео надзор и системи за евиденција на работно време. Со еден збор- имаме сè што ви треба за вас и за заштита на вашиот дом и имот. Од ден во ден нашата малопродажна мрежа се шири на Македонскиот пазар и месечно се рекламира на локалните компјутерски списанија и локалните ТВ станици, што го сочинуваат Маркетингот во Максипринт Компјутери. Не случајно, многу од Македонските фирми соработуваат со нашата компанија. Соработувајте и вие,и ќе сфатите зошто луѓето ни веруваат кога станува збор за безбедност и ИТ технологија.Кои и да се вашите потреби, ние имаме наменско решение за нив. Довербата што ни ја дадоа нашите досегашни клиенти ни овозможи нас , да го обезбедиме само најдоброто за вас со највисок стандард. Се надеваме дека и во иднина ќе го одржиме стандардот на квалитет и доверба бидејќи вие и вашата доверба сте ни најважни.

За Максипринт

Максипринт Компјутери ЛТД е лиценцирана фирма за вршење работи во област на Техничкото Обезбедување. Вршиме монтажа на опрема за видео надзор, алармни системи, домофонија, видеофонија, контрола на пристап и системи за евиденција на работно време. Максипринт исто така врши сервис и одржување на споменетата опрема. Лиценцирана компанија од ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ за монтажа и одржување на опрема за Противпожарни системи.

Контакт

Адреса: Булевар Туристичка 4

Телефон: +38946262500

Е-Пошта: prodazba@maksiprint.com.mk

 

Пребарување