<iframe width="330" height="600" frameborder="0" style="border:0" src="https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=place_id:ChIJt1VMoVnbUBMRAh5nV7JsYSI&key=AIzaSyBKPlraaLJwkA0XSswx8bfur6nV5HQu_tk" allowfullscreen></iframe>

Контакт

За Максипринт

Максипринт Компјутери ЛТД е лиценцирана фирма за вршење работи во област на Техничкото Обезбедување. Вршиме монтажа на опрема за видео надзор, алармни системи, домофонија, видеофонија, контрола на пристап и системи за евиденција на работно време. Максипринт исто така врши сервис и одржување на споменетата опрема. Лиценцирана компанија од ДИРЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ за монтажа и одржување на опрема за Противпожарни системи.

Контакт

Адреса: Булевар Туристичка 4

Телефон: +38946262500

Е-Пошта: prodazba@maksiprint.com.mk

 

©2022 Максипринт Компјутери ЛТД. Сите права се задржани.

Пребарување